Оберіг

Мапа сайту
Статистика
Календар

Праздники сегодня
Пошук
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Розваги » Тести » Релігіометр
Релігіометр
РужаДата: Четвер, 10.07.2008, 21:42 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Админ
Повідомлень: 287
Нагороди: 3
Репутація: 5
Статус: Offline
Тест виявляє до якої релігії Ви найближчі===>>> РЕЛІГІОМЕТР

Цікава забавка. Особисто для мене результати були трохи незвичні smile


~ Холод не лякає того, хто з Вогнем ~

 
РужаДата: Четвер, 10.07.2008, 22:10 | Повідомлення # 2
Admin
Група: Админ
Повідомлень: 287
Нагороди: 3
Репутація: 5
Статус: Offline
Мій діагноз biggrin :

Христианство: 88% и Индуизм: 88%

Язычество: 82%
Буддизм: 70%
Ислам: 67%
Иудаизм: 63%
Атеизм: 35%
Агностицизм: 32%
Сатанизм: 17%

Ось, що говорить Вікіпедія про індуїзм:

Історична назва індуїзму на санскриті — сана́тана-дга́рма (санскр. सनातन धर्म) що в перекладі означає «вічна релігія», «вічний шлях», або «вічний закон»Індуїзм – є однією з найдавніших існуючих на сьогодні релігій у світі яка своїм корінням сягає ведичної цивілізації . Оскільки індуїзм об'єднує в собі різні вірування і традиції, у нього немає єдиного засновника .
Насправді слова індус і індуїзм не зустрічаються у ведичній літературі. Назва Індія виникла на Заході в пізніші, античні часи. Саме слово було запозичене греками у персів, котрі через те, що їм було важко вимовляти початковий звук с, називали велику ріку Сіндгу (сучасний Інд) — Хінду. Цим словом люди з інших країн і стали називати релігію й культуру народу, що жив на землі, омиваній водами двох річок - Інду й Ґанґу, хоча місцеві мешканці ніколи не користувались цим словом.
Звичайно, слова індус та індуїзм дістали значне поширення, так що кожен словник говорить про Вішну, як про бога індуїстського пантеону. Проте, коли Писання говорять про справді ведичне суспільство, вони вживають слово арйан. Для тих, хто дотримується Вед, прогрес людства означає поступ на шляху духовного самоусвідомлення. Суспільство, яке ставить перед собою духовні цілі, називалось суспільством аріїв, тобто благородних.
Першоджерелом індійської дгарми (релігії) визнаються Веди. Згідно дгармасутри Гаутами (1, 1–2), "джерелом дгарми є Веда, а традиція і звичай притаманні знаючим її". Інші дгармасутри і смріті дотримуються тієї ж самої думки (Апастамба, 1,1,1–2, Васіштга, 1,4–5). Уважне вивчення Вед приводить нас до того ж самого висновку.
Враховуючи все вищесказане, можна сказати, що Веди збереглись в Індії в первинній чистоті як наука про Бога (філософія й релігія). А в Україні вони залишились у вигляді казок та міфів. Пам'ятники давньої ведичної культури до сих пір збереглись в Індії і є живим свідченням колишньої величі цієї культури.
~~~~~~~~~~
Індуїзм охоплює широке різноманіття вірувань і обрядів. Терпимість, з якою в рамках індуїзму відносяться до різноманітності релігійних форм, мабуть, унікальна серед світових релігій. У індуїзмі немає ні церковної ієрархії, ні верховного авторитету, це цілком децентралізованная релігія. На відміну від християнства або ісламу, в індуїзму не було свого засновника, чиє учення поширювалося б послідовниками. Велика частина фундаментальних положень індуїзму була сформульована за часів Христа, проте коріння цієї релігії ще древніше.
Індуїзм розвивався постійно, вбираючи в себе і тлумачивши на свій лад вірування і обряди різних народів, з якими входив в зіткнення.Тому його називають "парламентом релігій".

Додаток: 0169644.jpg (21.6 Kb)


~ Холод не лякає того, хто з Вогнем ~

 
РужаДата: Четвер, 10.07.2008, 22:26 | Повідомлення # 3
Admin
Група: Админ
Повідомлень: 287
Нагороди: 3
Репутація: 5
Статус: Offline
дуже сподобалося зображення Сарасваті - Богині Знання, Мудрості, Мистецтва::

Додаток: 0871692.jpg (60.0 Kb)


~ Холод не лякає того, хто з Вогнем ~

 
РужаДата: Четвер, 10.07.2008, 22:37 | Повідомлення # 4
Admin
Група: Админ
Повідомлень: 287
Нагороди: 3
Репутація: 5
Статус: Offline
Вікіпедія про християнство:
Христия́нство — є віровченням про всезнаючого, всюдисущого та вічного Бога Творця неба і землі (Бога Отця Вседержителя), Його єдинородного несотворенного Сина — Господа Ісуса Христа (Бога Ісуса Христа), та Животворчого Святого Духа, що говорив через пророків (Бога Духа Святого), Їх Єдину Волю та Сутність у Святій Трійці. Центральне місце в християнстві займає втілення та зшестя на землю Сина Божого з метою спасіння людства від гріха жертівним Розп'яттям на Голгофі, Його Воскресіння, Вознесіння на Небо та Друге Пришестя судити усіх живих та мертвих людей. Християнство визнає існування світу видимого і світу невидимого (світу духовного), безсмертної людської душі та ангелів), визначає природу людини — її сотворення, гріхопадіння (перворідний гріх) та Викуплення Христом, її майбутню долю — воскресіння мертвих і страшний суд, її вічне блаженство (рай) або вічне прокляття (пекло).

Додаток: 7338776.jpg (100.9 Kb)


~ Холод не лякає того, хто з Вогнем ~

 
shuravДата: Понеділок, 21.07.2008, 22:48 | Повідомлення # 5
Рядовий
Група: Друзі
Повідомлень: 9
Нагороди: 1
Репутація: 1
Статус: Offline
Мой диагноз: Иудаизм: 70%

Буддизм: 73%

Агностицизм: 64%

Атеизм: 45%

Христианство: 63%

Сатанизм: 42%

Ислам: 81%

Язычество: 82%

Индуизм: 94%
Я в шоке! Сатанизма - 42%! И индуизм удивил - 94%. Много вопросов, в конструкции которых есть противоречия. Отвечать на такие было крайне трудно. Я отвечал почти наугад. Например: Скромная одежда - это часть чувства собственного достоинства, все должны носить именно такую одежду. С первой частью утверждения согласен. А со второй нет. По чему все? Что за бред? Если же я не согласен со второй частью, то должен ответить "не согласен", если признаю скромную одежду, как элемент собственного достоинства? и вот еще: Иисус - пророк, его следует уважать. Тем не менее, поскольку он - человек, ему не следует поклоняться. Я принимаю практически все, о чем говорил Иисус. Точнее, практически все, что ему приписывают. Практически потому, что некоторые вещи не понимаю - не дорос. Но, кто сказал, что Иисус существовал? Это что, доказано? Есть очень весомые аргументы против.
Привет тебе, Руженька! flower


Всегда радуйся!
 
РужаДата: Понеділок, 21.07.2008, 23:29 | Повідомлення # 6
Admin
Група: Админ
Повідомлень: 287
Нагороди: 3
Репутація: 5
Статус: Offline
Привет! biggrin shurav, ты по-моему очччень серьезно отнесся к прохождению теста wink biggrin , не забывай. что их в нете составляют просто люди. порой даже не обладающие глубинными знаниями темы, отсюда и те противоречия, что есть biggrin согласна, что иногда сложно было выбирать wacko
меня мой индуимз тоже очень удивил, но если разобраться, то Культуру и Знания в Индию принесли арии, которые были Православными - т.е Славили Правь(Прану), это потом уже в 16 веке христианская церковь переняла это названия дабы хоть как-то приблизиться к народу, а веру старую назвала язычеством. Если почитаешь Каганця "Арийский страндрат", то понимаешь, что Иисус как раз был истинным арийцем, потому что почитал веру предков (так , например, Тайная вечеря - празднование Нового года по-арийскому календарю, кстати, научно обосновано, ведь Каганець - ученый wink smile у него много выводов обоснованых научно ) Так же он научно обосновал, что Исус жил и в какое время, и что ему было не 33, а 30, когда Он вступил на Голгофу. ну и многое другое - это еще один его труд "Пшениця без куколю".
Вообще, конечно, спорить не будем wink , ведь Вера, она или есть или нет... кстати, попрошу заметить - Вера, а не религия wink smile - это вещи разные. Я не могу себя причислить ни к одной религии, да и не хочу... да и наверно, не надо.. ВЕ-Ра.. может это Ведать Ра?...Божественный Свет, Прану.. Правь... тогда зачем разделение на религии ??? Если это Все Едино... И все Светлые Сущности, все Учителя человечества. приходившие на разные земли в разное время разве не Свет несли?...
Для меня Иисус реальная сущность, как говорила Анастасия, - мой старший брат. Он приходил ко мне, поэтому лично для меня вопрос - существовал Он или нет, не существует.... у Профетов, кстати. тоже есть об Иисусе - они говорят,что то было его последним воплощением, до этого он был учеником пророка Ильи, а Илья воплотился потом тоже Иоаном Крестителем. Сен Жермен был воплощен отцом Иисуса, а в числе волхвов, пришедших с востока, был Эль Мория....

время позднее - потому мысль закругляю... smile ... продолжим в новом дне smile peace


~ Холод не лякає того, хто з Вогнем ~

 
МаксДата: Понеділок, 18.08.2008, 11:35 | Повідомлення # 7
Лейтенант
Група: Янголи Охоронці
Повідомлень: 34
Нагороди: 3
Репутація: 5
Статус: Offline
А вот что у меня получилось:

Иудаизм: 58%
Буддизм: 75%
Агностицизм: 32%
Атеизм: 5%
Христианство: 75%
Сатанизм: 42%
Ислам: 58%
Язычество: 75%
Индуизм: 88%

Я смотрю что Индуизм у всех высок biggrin


Никто тебе не враг, никто тебе не друг, но каждый тебе великий учитель!
 
РужаДата: Середа, 20.08.2008, 11:30 | Повідомлення # 8
Admin
Група: Админ
Повідомлень: 287
Нагороди: 3
Репутація: 5
Статус: Offline
может потому его и называют парламентом религий..... biggrin biggrin biggrin

~ Холод не лякає того, хто з Вогнем ~

 
ЛанаДата: Субота, 16.01.2010, 22:57 | Повідомлення # 9
Рядовий
Група: Оберігівці
Повідомлень: 2
Нагороди: 1
Репутація: 1
Статус: Offline
Результат:

Христианство: 88%
Язычество: 75%
Индуизм: 69%
Буддизм: 60%
Ислам: 61%
Иудаизм: 50%
Агностицизм: 32%
Сатанизм: 17%
Атеизм: 5%

 
РужаДата: Понеділок, 18.01.2010, 11:46 | Повідомлення # 10
Admin
Група: Админ
Повідомлень: 287
Нагороди: 3
Репутація: 5
Статус: Offline
Лана, good good flower
рада видеть на нашем форуме! :D :* :* :*


~ Холод не лякає того, хто з Вогнем ~

 
megaeregiДата: Середа, 12.06.2013, 22:15 | Повідомлення # 11
Рядовий
Група: Нові Друзі
Повідомлень: 1
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Благодарим за то, что прошли этот тест. Степень соответствия вашего мировоззрения с основными религиозными и антирелигиозными мировоззренческими концепциями, выраженная в процентах (жирным шрифтом выделена концепция или концепции , которые лучше всего гармонируют с вашими убеждениями):
  • Иудаизм: 63%

  • Буддизм: 20%

  • Агностицизм: 14%

  • Атеизм: 30%

  • Христианство: 56%

  • Сатанизм: 0%

  • Ислам: 67%Ваши убеждения наиболее соответствуют взглядам ислама. Если вы не мусульманин, мы рекомендуем вам исследовать эту религию, после чего, вполне вероятно, вы примете решение стать мусульманином. Несмотря на несколько подпорченный терроризмом имидж, ислам по своей сути является мирной религией. Само слово "ислам" обозначает "мир через повиновение Богу". Слово "мусульманин" обозначает "человек, повинующийся Богу". Ислам - третья из трех верований Авраама, ислам имеет много общего с иудаизмом и христианством. Отличия ислама от них состоит в том, что мусульмане принимают Мухаммеда как последнего пророка, кроме того, ислам отвергает христианстую идею Троицы. Другими словами, мусульмане не считают Иисуса Богом, хотя и признают в нем истинного пророка. Скромность в одежде и поведении - требование ислама как для мужчин, так и для женщин, целью этого является сохранение ценностей общества и для того, чтобы обращать меньше внимание на внешний мир, а больше - на внутренний мир, на ум, знания и Бога.

    http://exchangex.ru/index.php?who=6299
  •  
    Форум » Розваги » Тести » Релігіометр
    • Сторінка 1 з 1
    • 1
    Пошук:

    Мій профіль
    Вітаємо Вас,
    Ваш IP адрес: 3.17.28.48

    Размір шрифта:
    Наше опитування
    Чтобы Вы хотели изучить для совершенствования личности? (возможно несколько вариантов ответа)
    Всього відповідей: 242
    Оберіг на Facebook

    Оберіг на УкрФирме
    -->
    Оберіг на Prom.ua
    Цікаво знати

    АУМ - украинский портал ресурсов духовного,<br>психического и физического развития человека
    ТОП-777: рейтинг сайтов, развивающих Человека
    ERA.COM.UA
    интернет портал
    Тренинги и семинары по психологии UAcenter.com - Объявления Украины, Поиск, Каталог.
    Наш лінк

    Центр ОБЕРІГ

    [Отримати код банера]

    Copyright MyCorp © 2024